Kultúra

Újra egymás mellé ülhetnek a nézők a Szegedi Szabadtérin

Újra egymás mellé ülhetnek a nézők a Szegedi Szabadtérin

2020. június 22., hétfő
Újra egymás mellé ülhetnek a nézők a Szegedi Szabadtérin

Fizikai távolságtartás nélkül, közvetlen egymás mellett foglalhat helyet a közönség a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadainak nézőterein. A veszélyhelyzet megszűnésével a szokásos rendben folytatják a jegyértékesítést.

Mostantól nincs szükség előjegyeztetnie magát a jegyvásárlóknak a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi előadásaira. A Szabadtéri korábbi tájékoztatása alapján a létszámkorlátozások miatt nem tudtak minden helyet értékesíteni, a veszélyhelyzet megszüntetésével azonban visszatérhet az eredeti ültetési rend, és ezzel együtt a valódi színházélmény. – Az elmúlt hónapok magánya és bezártsága sokunkat megviselt. Azzal, hogy ismét a régi rend szerint tudjuk fogadni a nézőinket, mindent, amiről az elmúlt időszakban le kellett mondanunk pótolni tudunk. A társas érintkezés, az egymásmellettiség most újra adott lesz egy igazán különleges helyszínen, a liget fáinak ölelésében –fogalmazott Herczeg Tamás, a Játékok igazgatója. Mint arról a fesztivál korábban beszámolt: a Dóm téren sem maradnak előadás nélkül a nézők idén nyáron. A székesegyház előtt a közönség két ingyenes darabot, az Akárki című moralitás-játékot, valamint egy szimfonikus zenekari koncertet tekinthetnek meg. Az erre a játszóhelyre meghirdetett előadások részleteivel kapcsolatban hamarosan új információkkal jelentkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.