Közélet

Tovább bővíti hálózatát az áramszolgáltató Szegeden

Tovább bővíti hálózatát az áramszolgáltató Szegeden

2020. június 3., szerda
Tovább bővíti hálózatát az áramszolgáltató Szegeden

Az NKM Áramhálózati Kft. ügyfelek igénye alapján épít a hálózatot Szegeden - közölte a társaság.

A közlemény szerint az NKM Áramhálózati Kft. alapvető feladata a folyamatos áramellátás biztosítása a szolgáltatási területéna jelenlegi helyzetben is.Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszabb távon zavartalan és biztonságos maradhasson folyamatos felülvizsgálat és megfelelő biztonsági intézkedések mellett végzik a szakemberek a szükséges fejlesztési és karbantartási munkákat.

Szegedenaz ügyfelek igénye alapján több helyszínen végez hálózatbővítést a júniusban az NKM Áramhálózati Kft.

A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz júniusban Szegeden több utcában. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.Ahol lehetőség van rá, az NKMÁramhálózati Kft.szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról

ITT

lehet tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.