Hírzóna

Szerszámgéptolvaj bukott le Csanyteleken

Szerszámgéptolvaj bukott le Csanyteleken

2020. június 1., hétfő
Szerszámgéptolvaj bukott le Csanyteleken

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki különböző szerszámgépeket tulajdonított el Csanyteleken. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves elkövető április 24-én éjjel bement egy családi ház udvarára a községben. A területet átkutatta, majd az ott lévő műhelyből elvitt egy sarokcsiszolót, valamint egy hegesztőtrafót. A tulajdonos csak másnap észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfinál megtartott kutatás során az egyenruhások lefoglalták az eszközöket és visszaadták azokat a tulajdonosnak. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.