Hírzóna

Nem kevés gyorshajtót szűrtek ki a csongrádi utakon

Nem kevés gyorshajtót szűrtek ki a csongrádi utakon

2020. június 2., kedd
Nem kevés gyorshajtót szűrtek ki a csongrádi utakon

A Csongrád megyei rendőrök több gyorshajtót is bemértek a hosszú hétvégén, de a szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett 90 km/óra helyett a duplájával hajtott - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya rendszeresen hajt végre ellenőrzést a balesetek megelőzése érdekében. A napokban sebességmérést végeztek az 55-ös és 47-es számú főutakon. Ennek során több gépjárművezetővel szemben intézkedtek, közülük néhányan jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 180 km/órával hajtott, de több jármű sebessége is meghaladta a 140 km/órát. A sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.