Közélet

Ismét akvaparkká változott a Honvéd tér

Ismét akvaparkká változott a Honvéd tér

2020. június 22., hétfő
Ismét akvaparkká változott a Honvéd tér

Számottevő csapadék zúdult Szegedre hétfőn, az eredmény talán nem is meglepő: ismét gigantikus tócsák képződtek a Honvéd téren.

A heves esőzések idején a Honvéd téri játszótéren általában kaotikus állapotok uralkodnak, de egy sarokkal arrébb, a Zászló és a Vitéz utca kereszteződésében is gyakran megáll a víz. A jelenség egyre jobban bosszantja a környéken élő szülőket. Olvasónktól kapott fényképeken jól látható, hogy a hétfő délelőtti zuhé után leginkább egy akvaparkra emlékeztet a közkedvelt tér: van vízi csúszda, kalandparkokat idéző víz feletti hinta, kis túlzással pedig akár evezős versenyt is tarthatnának az egyik méretes pocsolyában.

"Vízi csúszda" a Honvéd téren
Kalandparkra emlékeztető víz feletti hinták a Honvéd téren
Rizsföldek hangulatát idéző látkép a Honvéd téren

– Nem tudom mennyire normális, hogy valahányszor esik az eső, itt mindig ekkora tócsák keletkeznek. Már arra is gondoltam, hogy gumicsónakkal jövök le a gyerekekkel játszani – írta nekünk János, aki a fotókat küldte. Elgondolása nem is annyira rendhagyó, ugyanis legutóbb a kisgyerekek papírból hajtogatott csónakokat úsztattak a méretes pocsolyákban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.