Illegális bevándorlás

Ismét alagutat fúrtak a migránsok, ezúttal Mórahalomnál

Ismét alagutat fúrtak a migránsok, ezúttal Mórahalomnál

2020. június 5., péntek
Ismét alagutat fúrtak a migránsok, ezúttal Mórahalomnál

Ismét a föld alatt próbálkoztak Magyarországra bejutni az illegális migránsok, ezúttal Mórahalomnál - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az éjszaka folyamán intenzív mozgás volt az ideiglenes biztonsági határzár mentén Csongrád-Csanád megyében. A Magyar Honvédség szolgálatot teljesítő járőre és a Szeged Határrendészeti Kirendeltség szolgálatirányítója június 5-én 0 óra 10 perckor egy körülbelül 40 centiméter átmérőjű és 24 méter hosszú alagutat fedezett fel, amely átvezet a határzár alatt szerb területre. A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy a kivezető nyílást annak elkészültekor találták meg, az alagúton keresztül bejövetel nem volt. A szerb féllel történő kivizsgálást követően a hatóságok helyreállítják a helyszínt az eredeti állapotnak megfelelően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.