Hírzóna

Felújítás miatt lezárják a Bajai úti vasúti átjárót

Felújítás miatt lezárják a Bajai úti vasúti átjárót

2020. június 12., péntek
Felújítás miatt lezárják a Bajai úti vasúti átjárót

A MÁV leányvállalata, a MÁV FKG június 16. és 19. között szegélybordás útátjáróvá építi át és újraaszfaltozza a Szeged külterületén található, a Bajai út (55-ös számú főút) és a Budapest–Cegléd–Szeged-vasútvonal kereszteződését – közölte a vasúttársaság.

Emiatt teljesen lezárják a temetőhöz, illetve a repülőtérhez közelebbi vasúti átjárót. Kerülőútvonal a gépjárművek számára: az 55-ös számú főút, az 502-es számú út (elkerülő), az 5408-as számú út, az 5-ös számú főút (Dorozsmai út), az 54124-es számú út és az 55-ös számú főút. A kijelölt útvonalat sárga útirányjelző táblákkal jelölik.

17-én pótlóbuszok közlekednek Kistelek és Szeged között

Budapest–Cegléd–Szeged-vonalon június 17-én a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.Kistelek és Szeged közöttpedigpótlóbuszokszállítják az utasokat pályakarbantartás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.