Közélet

Elégedettek az ügyfelek a Csongrád megyei kormányablakok működésével

Elégedettek az ügyfelek a Csongrád megyei kormányablakok működésével

2020. június 2., kedd
Elégedettek az ügyfelek a Csongrád megyei kormányablakok működésével

A tavalyi esztendőben több mint 700 ezer ügyben vették igénybe a hivatal szolgáltatásait a megye 13 kormányablakában - számolt be a Rádió 7.

Juhász Tünde kormánymegbízott a kormányablakok működéséről szóló sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a 2019-es ügyfél-elégedettségi felmérés alapján a kormányablakok 4,95-ös átlagot értek el egy ötös skálán. A felmérésben húszezer ügyfél véleményét kérdeztek meg. Hozzátette: úgy véli, most a fő feladat az ügyintézések színvonalának megőrzése. „2011-ben a legelső kormányablak itt a megyében a Rákóczi téren, Szegeden volt. Ez egy négy munkaállomásos kis ablak volt, ahol mindössze néhány tíz ügyben lehetett eljárni. Ma ez a szám már 3000 feletti. A tavalyi esztendőben több mint 700 ezer fő feletti ügyfél látogatott el a megye valamely kormányablakába. Egy nagyon biztató visszajelzést kaptunk, nevezetesen elégedettek az ügyfelek a munkánkkal” – fogalmazott Juhász Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.