Kultúra

Beváltja a szegedi színház a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket

Beváltja a szegedi színház a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket

2020. június 5., péntek
Beváltja a szegedi színház a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket

A Regionális Kamaraszínházi Fesztiválra érvényes jegyeiket július 5-ig online beválthatják a Szegedi Nemzeti Színház nézői, ezeket az előadásokat ugyanis – a teátrum többi produkciójával ellentétben – nem tudja pótolni az intézmény. A jegyvásárlók dönthetnek arról is, hogy nem kérik vissza a jegyeik árát, ezzel támogatva a színház művészeti munkáját.

A koronavírus-járvány miatt elmaradt előadások pótlásáról 2020. december 31-ig gondoskodik a Szegedi Nemzeti Színház, az új időpontokról a teátrum jegyirodájában, honlapján és Facebook-oldalán augusztus elejétől tájékozódhatnak a nézők. A 2019/20-as évad szabad bérletei és ajándékutalványai szintén december 31-ig lesznek beválthatók a meghirdetett pótelőadásokra.

A REKAMIÉ Fesztivál esetében sajnos a pótlás, a hat produkció egyeztetési nehézségei miatt, nem lehetséges, így a nézők június 5. és július 5. között, kizárólag a jegy.hu felületén (https://www.jegy.hu/articles/837) három opció közül választhatnak:

- Nem váltják vissza a jegyeiket, ezzel támogatva a Szegedi Nemzeti Színházi művészeti munkáját.

- A megváltott jegyek értékével megegyező, december 31-ig érvényes szabad felhasználású jegyet kapnak, melyek beválthatók az általuk választott előadások szabad helyeire.

- Visszaváltják a jegyeiket

Az érintett előadások:

Március 23. 19 h Salamon király szorong Március 24. 19 h Mondjad, Atikám! Március 25. 19 h Szentivánéji álom Március 26. 19 h Moliere – The Passion Március 27. 19 h Édes Anna Március 28. 19 h Állami áruház Technikai segítségnyújtás: interticket@interticket.hu

A jegybeváltásra vonatkozó egyéb kérdésekkel kapcsolatban a jegyiroda munkatársai július 5-ig, munkanapokon 10:00 – 14:00 óráig állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: rekamie@szinhaz.szeged.hu Telefon: 62/554-714; 62/554-715; 62/554-716

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.