Közélet

Húsz ember van karanténban Csongrádon

Húsz ember van karanténban Csongrádon

2020. május 22., péntek
Húsz ember van karanténban Csongrádon

Nincs Csongrádon koronavírusos beteg, viszont húsz ember karanténban van – mondta a település pol­­gármestere sajtótájékoztatón, amiről a Délmagyar tájékoztatott.

Nincs Csongrádon koronavírusos beteg, viszont húsz ember karanténban van – mondta sajtótájékoztatón a település pol­­gármestere. Bedő Tamás sze­­rint ők külföldről érkeztek haza, ezért kerültek kötelező karanténba. A polgármester azt is elmondta, hogy a könyvtár és a művelődési ház továbbra is zárva van, de abban bízik, hogy ezt a szigorítást is megszüntethetik a jövő héten. A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy Csongrádon eddig több mint 20 millió forintot költöttek a járvány elleni védekezésre. A település közterületeit már nem fertőtlenítik, de a szociális intézményekre továbbra is odafigyelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.