Hétfőtől újraindul a Szabadka–Szeged autóbuszjárat

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Június elsején újraindítja Szegedre közlekedő autóbuszjáratát a Subotica-trans utasszállító közvállalat – számol be a Pannon RTV.

A Pannon RTV beszámolója szerint a jegyárak nem változnak a korábbiakhoz képest, viszont kesztyű és maszk használata kötelező a járatokon. Az autóbuszok utaskapacitását tekintve minden járaton kijelölt ülőhelyek lesznek, az előírt szociális távolság betartása érdekében. A járatot üzemeltető vállalat kiemelte, senkinek sem kell attól tartania, hogy esetleg nem szállhat majd fel a buszra helyhiány miatt. A gépjárműveken folyamatos lesz a fertőtlenítés.

Fehér Opletán Zsolt, a Subotica-trans műszaki ügyvezető igazgatója a Pannon RTV-nek elmondta, a járat a régi menetrend szerint közlekedik majd, vagyis Szabadkáról reggel 6 óra 30 perckor indul, Szegedről pedig 15 óra 40 perckor. A járat mindennap közlekedik majd.

A Volánbusz járatát törlik

Szerdán a Magyar Nemzet értesülései alapján megírtuk, hogy a vasúti fővonalak és az autóbuszjáratok összehangolásának jegyében több távolsági buszvonalat megszüntetnek: így a Budapest–Kecskemét–Szeged–Szabadka járatot június 20-tól törlik.

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: VajdaságMa)

Előző sztori

Megszűnik a távmunka az SZTE-n

Következő sztori

Felújítják a Makó és Apátfalva közötti túraútvonalat