Közélet

Fáradhatatlanul segíti a látássérülteket Német Ferenc és Chovanecz Kata

Fáradhatatlanul segíti a látássérülteket Német Ferenc és Chovanecz Kata

2020. május 15., péntek
Fáradhatatlanul segíti a látássérülteket Német Ferenc és Chovanecz Kata

A Fidesz önkormányzati képviselői újabb támogatókat találtak a látássérültek élelmezését segítő kezdeményezéshez.

Ahogy arról korábban beszámoltunk

, Német Ferenc és Chovanecz Kata fideszes önkormányzati képviselők a járvány magyarországi megjelenése óta mindennap segítenek eljuttatni az Aldi által felajánlott, lejárat közeli ételeket a SZEFO-ban dolgozó látássérültek számára.

Német Ferenc lapunknak elmondta, most, hogy újraindult az élet egyre több vállalkozó segíti őket péksüteménnyel, zöldséggel vagy éppen gyümölccsel. – Újabb támogatókat találtunk ehhez a kezdeményezéshez. Külön öröm számomra, hogy az unokahúgom, akivel régóta nem beszéltem, most zsákszámra ajánlott fel krumplit, valamint friss zellert – fogalmazott a képviselő. Hozzátette, az élelmiszercsomag alapját továbbra is az Aldi szolgáltatja. Német külön megemlítette, minden nap erőt merít abból, hogy Dér Veronika, aki maga is látássérült, nap mint nap segít átadni a csomagokat a vak és mozgássérült rászorulóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.