Hírzóna

Eltűnt makói férfit keresnek a rendőrök

Eltűnt makói férfit keresnek a rendőrök

2020. május 13., szerda
Eltűnt makói férfit keresnek a rendőrök

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 37 éves férfi megtalálásában - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 37 éves Kovács János eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi május 7-én délután makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Kovács János körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca kerek, haja rövid, fekete. Eltűnésekor sötét melegítőnadrágot, világos rövid ujjú pólót és cipőt viselt.

prc

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.