Hírzóna

Családi házból loptak pénzt Vásárhelyen

Családi házból loptak pénzt Vásárhelyen

2020. május 20., szerda
Családi házból loptak pénzt Vásárhelyen

Készpénzt vitt el két helybeli elkövető egy családi házból Hódmezővásárhelyen, a rendőrök rövid időn belül elfogták őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő május 17-én délelőtt ment be az ingatlanba a megyei jogú városban. Egyikőjük elterelte a sértett figyelmét, míg a másik a hálószobában lévő asztalról elvett egy borítékot, amiben 80 ezer forint volt. Ezt követően távoztak. A sértett, amint észlelte a lopást, bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a városban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók az eltulajdonított készpénzt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.