Hírzóna

A sértett segített elfogni egy alkatrésztolvajt Szentesen

A sértett segített elfogni egy alkatrésztolvajt Szentesen

2020. május 29., péntek
A sértett segített elfogni egy alkatrésztolvajt Szentesen

A szentesi rendőrök a sértett segítségével az elkövetéstől számított fél órán belül elfogtak egy helybeli férfit, aki gépjárműalkatrészeket tulajdonított el a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint az 50 éves férfi május 26-án délután autójával érkezett egykülvárosi ingatlanhoz. A kerítésen átmászva bejutott az udvarba. A területet átkutatta, majd az ott lévő mezőgazdasági gépből kiszerelt egy akkumulátort, illetve különböző gépjárműalkatrészeket szedett össze, amelyeket a kocsijába pakolt. Az ismeretlen járműre a szomszéd lett figyelmes, aki értesítette a távol lévő sértettet. A tulajdonos azonnal tárcsázta a 112-es központi segélyhívószámot és maga is a helyszínre sietett. A rendőrök a kapott információk alapján fél órán belül a városban azonosították a keresett járművet és vezetőjét. A feltételezett elkövetőt elfogták és a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Járművében megtalálták az eltulajdonított alkatrészeket, azokat lefoglaltákés visszaadták a tulajdonosnak. A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.