A hosszú távú védekezés alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű készlet

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hosszú távú egészségügyi védekezés alapfeltétele, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő mennyiségű és minőségű készletek – írta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán vasárnap.

Szijjártó Péter megosztott egy repülőtéri kirakodást bemutató videót, és közölte: az elmúlt négy napban Kína és Magyarország között 14 repülőgép, valamint két kamion 501 ezer maszkot, 2773 betegőrző monitort, illetve 309 lélegeztetőgépet szállított. Ezzel egy hét alatt több mint ezer lélegeztetőgép érkezett Magyarországra, hétfőn pedig újabb szállítmányok érkeznek – írta.

A Magyarország – Kína légihíd elmúlt 4 napja

A hosszútávú egészségügyi védekezés alapfeltétele, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő mennyiségű és minőségű készletek.A Magyarország – Kína légihíd elmúlt 4 napja számokban:- 14 repülőgép, 2 kamion- 501 ezer maszk- 2773 betegőrző monitor- 309 lélegeztetőgépEzzel egy hét alatt több, mint 1000 lélegeztetőgép érkezett az országba, hétfőn pedig már újabb szállítmányok érkeznek.

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 24., vasárnap

 

 

Előző sztori

Június 2-től oktatási céllal is használhatók lesznek az iskolaépületek

Következő sztori

Romániában egy hét után először haladta meg a kétszázat az újonnan igazolt fertőzések száma

Legutóbbi hasonló cikkek