Hírzóna

Rendszámtáblával trükközött egy mindszenti sofőr

Rendszámtáblával trükközött egy mindszenti sofőr

2020. április 5., vasárnap
Rendszámtáblával trükközött egy mindszenti sofőr

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a mindszenti férfival szemben, aki saját autójára egy másik jármű rendszámát szerelte fel - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 31 éves sofőrt Mindszent belterületén igazoltatták a Készenléti Rendőrség járőrei február 26-án délben. Az ellenőrzés megállapította, hogy a Fiat típusú személyautón lévő hatósági jelzést egy másik járműre adták ki, ezért az egyenruhások lefoglalták a rendszámtáblákat és a forgalmi engedélyt. A rendőrök a jármű vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.