Sport

Látványos drónfelvétel készült az Etelka sori uszodaépítésről

Látványos drónfelvétel készült az Etelka sori uszodaépítésről

2020. április 8., szerda
Látványos drónfelvétel készült az Etelka sori uszodaépítésről

Madártávlatból győződhetünk meg arról, hogy egyre látványosabban körvonalazódik az új fedett uszoda.

Mint ismeretes,

április 3-án elérte legmagasabb pontját az Etelka sori fedett uszoda építése, ezért megtartották az ilyenkor szokásos bokrétaünnepet. Bartók Csaba, a Modern városok program helyi koordinátora köszöntőjében hangsúlyozta, 41 éve nem épült a városban sportcélra is alkalmas uszoda, így a beruházással régi adósságot törlesztenek a szegedi polgárok felé. Két nappal az ünnepet megelőzően Kaszás Imre YouTube-felhasználó egy drónfelvételt tett közzé saját oldalán az új létesítmény építéséről, így madártávlatból is megfigyelhetjük az építkezés egy héttel ezelőtti stádiumát.

A felvételeken jól látható, hogy a Felső Tisza-parti Stadion egykori centerpályája már a múlté, helyén gőzerővel zajlik az új kézilabdacsarnok építése. Aki viszont az Újszegedi Sportcsarnokot figyelné meg a magasból, megteheti, ugyanis április másodikán arról is készült egy drónfelvétel, amely Fonák Tamás YouTube-csatornáján tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.