Meteor

Kora nyári időnk lesz a következő napokban

Kora nyári időnk lesz a következő napokban

2020. április 5., vasárnap
Kora nyári időnk lesz a következő napokban

A következő napokban is sok lesz a napsütés és melegszik az idő, többfelé már 25 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn

nem lesz csapadék, de a szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul, de a szélcsendes, fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 21 fok között valószínű.

Kedden

,

szerdán

és

csütörtökön

is felhőtlen, száraz idő lesz. A leghidegebb órákban kedden mínusz 2 és plusz 5, szerdán mínusz 1 és plusz 5, csütörtökön plusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet. A nappali maximumok kedden 18-22, szerdán 19-23, csütörtökön 20-24 fok között alakulnak.

Pénteken

és

szombaton

is napos időre lehet számítani, többnyire kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet pénteken 2-9, szombaton 3-9 fok között várható. Napközben pénteken és szombaton is 20-25 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap

változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Néhol zápor előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.