Hírzóna

Idős nőt fosztottak ki Makón

Idős nőt fosztottak ki Makón

2020. április 2., csütörtök
Idős nőt fosztottak ki Makón

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki elvette egy idős asszony pénztárcáját a városban. A rendőrök a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető január 9-én délelőtt, egy belvárosi élelmiszerbolt előtt lépett oda az idős sértetthez, aki éppen lehajolt és a kerékpárján lévő zárat nyitotta ki. Ezt kihasználva a gyanúsított a bicikli kosarából kivette az asszony pénztárcáját, amiben készpénz, bankkártya, illetve személyes okmányok voltak. A feltételezett elkövető ezután elfutott. A rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították az elkövető kilétét, akit elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A 35 éves nő ellen kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Szegedi Járásbíróság. január 10-én elrendelte letartóztatását. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte,és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.