Közélet

Hálaszívek kerültek a megyei járási hivatalokra

Hálaszívek kerültek a megyei járási hivatalokra

2020. április 7., kedd
Hálaszívek kerültek a megyei járási hivatalokra

Több száz hálaszív került ki a Csongrád Megyei Kormányhivatal, illetve a járási hivatalok közel 50 épületének ablakába, köszönetként.

A kormányhivatal szerint napról napra elképesztő kitartással és erővel veszik fel az orvosok, az ápolók, a gyógyszerészek, a mentősök, a rendőrök, a katonák, a szociális otthonok dolgozói és a Csongrád Megyei Kormányhivatal népegészségügyi munkatársai is a járvánnyal a harcot. Immár több hete megfeszített munkával igyekeznek helytállni a veszélyhelyzetben. Nemcsak szakmailag, hanem emberileg és lelkileg is hihetetlen kihívással kell megküzdeniük. A kormányhivatal hálás odaadásukért, hiszen ők azok, akik szembeszállnak a láthatatlan ellenséggel. Munkájukra és szakértelmükre ebben a helyzetben igazán nagy szüksége van a megye mintegy 400 ezer lakosának. A hálaszívekkel köszöni meg az erőfeszítéseiket a megyénkben élőkért, mindannyiunkért folytatott küzdelmüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.