Hírzóna

Halálos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Halálos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

2020. április 30., csütörtök
Halálos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A

baleset 2019. április 29-én 6 óra 36 perc körül történt Szegeden

, a Temesvári körút és a Székely sor kereszteződésében. Egy a Temesvári körúton haladó személyautónak egy a Derkovits fasor felől érkező autó ütközött. Ennekkövetkeztében az egyik jármű megpördült, és elsodort egy ott közlekedő kerékpárost. A kerékpáros nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri elsősorban azon tehergépkocsivezető jelentkezését, aki a baleset bekövetkezésekor a helyszínen volt, és látta az eseményt. A tehergépkocsi vezetője és a közlekedési baleset további szemtanúi jelentkezhetnek személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (6722 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 22-24.), vagy telefonon, a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanúzöldszámán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.