Vitaminbombával táplálják a szegedi egészségügyi dolgozókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Karitáció Alapítvány koordinálásával, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely támogatásával meleg étellel, friss salátával és hidegen préselt gyümölcslével, egy igazi vitaminbombával tudják ellátni Szegeden a mindennapi hősöket.

Azokra a hősökre gondolnak, akik ebben a kiemelten nehéz időszakban is megfeszített tempóban dolgoznak, hogy az egészségügyi ellátásunk probléma nélkül és akadálymentesen működjön. Az összefogás eredményeként a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Kórház Infektológiai Osztályán dolgozó egészségügyi dolgozóknak a munkáját próbálják segíteni néhány hétig a felajánlással.

– Alapítványunk nem csak az ételek koordinációjában segít, hanem minden adag étel mellé egy-egy tábla csokoládéval is hozzájárul! A csokoládét egy korábbi akciónk alkalmával gyűjtöttük össze, melyet kis betegeinknek vittek volna el bohócdoktoraink, de most úgy érezzük, hogy egy kis boldogsághormon és energia jól jön a most is dolgozó embereknek – mondta el Gere Anikó Mónika, az alapítvány programjának koordinátora.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben megkérnek mindenkit, hogy vegye komolyan és tartsa be az ajánlásokat, fogadják meg azokat a tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, hogy mihamarabb a végére tudjunk érni ennek az időszaknak.

Előző sztori

Meghalt egy brit beteg Magyarországon, tízre nőtt az elhunytak száma

Következő sztori

Szegedi tudósok kérdőíve segítheti a járvány terjedésének modellezését

Legutóbbi hasonló cikkek