Közösség

Vitaminbombával táplálják a szegedi egészségügyi dolgozókat

Vitaminbombával táplálják a szegedi egészségügyi dolgozókat

2020. március 25., szerda
Vitaminbombával táplálják a szegedi egészségügyi dolgozókat

A Karitáció Alapítvány koordinálásával, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely támogatásával meleg étellel, friss salátával és hidegen préselt gyümölcslével, egy igazi vitaminbombával tudják ellátni Szegeden a mindennapi hősöket.

Azokra a hősökre gondolnak, akik ebben a kiemelten nehéz időszakban is megfeszített tempóban dolgoznak, hogy az egészségügyi ellátásunk probléma nélkül és akadálymentesen működjön. Az összefogás eredményeként a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Kórház Infektológiai Osztályán dolgozó egészségügyi dolgozóknak a munkáját próbálják segíteni néhány hétig a felajánlással. – Alapítványunk nem csak az ételek koordinációjában segít, hanem minden adag étel mellé egy-egy tábla csokoládéval is hozzájárul! A csokoládét egy korábbi akciónk alkalmával gyűjtöttük össze, melyet kis betegeinknek vittek volna el bohócdoktoraink, de most úgy érezzük, hogy egy kis boldogsághormon és energia jól jön a most is dolgozó embereknek – mondta el Gere Anikó Mónika, az alapítvány programjának koordinátora. A koronavírus miatt kialakult helyzetben megkérnek mindenkit, hogy vegye komolyan és tartsa be az ajánlásokat, fogadják meg azokat a tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, hogy mihamarabb a végére tudjunk érni ennek az időszaknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.