Meteor

Tél tábornok még marad egy kicsit

Tél tábornok még marad egy kicsit

2020. március 23., hétfő
Tél tábornok még marad egy kicsit

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hajnalig jellemzően erősen felhős, illetve borult időre számíthatunk, csak északkeleten és a Kisalföldön lehet szakadozottabb a felhőzet.

Egy északkelet-délnyugat irányban vonuló csapadékzónából főként az Alföldön és a Dunántúl keleti felén, majd estétől már inkább csak a déli megyékben várható havazás, néhol havas eső. Hajnaltól észak felől nagyobb területen csökken a felhőzet, kedden az ország északi felén már napos idő várható, délen viszont felhős marad az ég, és további gyenge havazás, havas eső is előfordulhat. Az északkeleti, északi szelet a nappali órákban sokfelé erős, északkeleten, az Észak-Alföldön és az Alpokalján viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0 és 8 fok között valószínű.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=cxrkUxbVy0c

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.