Sport

Műfüves pálya épül a Kisstadionban

Műfüves pálya épül a Kisstadionban

2020. március 28., szombat
Műfüves pálya épül a Kisstadionban

A SZEOL SC a TAO-s támogatás, valamint a város segítségével elkezdte az újszegedi Kisstadionban a 60×40 méteres műfüves labdarúgópálya kialakítását – számol be a Délmagyar.

– A 2018–2019-es TAO-évben pályáztunk egy hatvanszor negyvenméteres műfüves pálya megépítésére az újszegedi Kisstadion területén. A pályázati időszak meghosszabbítása után mostanra sikerült összegyűjtenünk azt a beruházás 70 százalékát kitevő összeget, amelyet a SZEOL SC-nek kell biztosítani, mint TAO támogatást – nyilatkozta a lapnak Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezető igazgatója. – A számlánkon van a pénz, megkötöttük a vállalkozási szerződéseket mind a bontásra, mind az építésre. Pillanatnyilag június 30. a törvényileg előírt befejezési határidő, reméljük, ezt ebben a rendkívüli helyzetben is tudjuk tartani – tette hozzá. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.