Közélet

Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!

Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!

2020. március 29., vasárnap
Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!

Ezrek énekeltek külön, de mégis együtt szombaton.

Orbán Viktor vasárnap délután, facebook oldalán megosztott videóban az Ismerős Arcok Nélküled című dalát éneklik az ország minden pontján és a határon túl is sok helyen.

„Egyetlen magyar sincs egyedül” – írta a videóhoz a miniszterelnök.

A videóban egyébként több híres ember is feltűnik, többek között Kucsera Gábor, Széki Attila „Curtis”, Marco Rossi és Dzsudzsák Balázs is. https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/202383047878813 A közös éneklés ötlete Dunaszerdahelyről indult, ami összekapcsolta a magyarságot a Kárpát-medencében és azon is túl. A koronavírus miatt elmaradt szombati bajnoki meccsük kezdési időpontja előtt 10 perccel közösen énekelte a felvidéki sárga-kék csapat klubhimnuszát az egész Kárpát-medence. A DAC felhívására számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai sportegyesület és egyéb szervezet csatlakozott, így magyarok tízezrei énekelték egyszerre az Ismerős Arcok Nélküled című dalát. Szétszakítva, mindenki saját ablakából, balkonjáról vagy udvarából, de mégis az összetartozás érzésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.