Meteor

Jelentős lehűlés várható a hétvégén, eső és szél is érkezik

Jelentős lehűlés várható a hétvégén, eső és szél is érkezik

2020. március 20., péntek
Jelentős lehűlés várható a hétvégén, eső és szél is érkezik

Jelentős lehűlés várható a hétvégén: míg pénteken helyenként 20 foknál is melegebb volt, vasárnap néhol már csak plusz 1 fokig melegszik fel a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Szombaton

észak felől lassan megnövekszik a felhőzet, előtte északon néhány órára, délen több órára kisüt a nap. Késő délutánig az ország északi felén szórványosan, estétől délebbre is többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar, északkeleten, északon este havas eső, hó is lehet. A szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A minimumhőmérséklet 2 és 8, a maximumhőmérséklet 12 és 20 fok között alakul.

Vasárnap

többfelé várható eső, zápor, majd a csapadék északkelet felől szűnni kezd, illetve egyre inkább elszórt hózáporra vált. A szél nagy területen lesz erős vagy viharos. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul, de a szélvédett fagyzugokban több fokkal hidegebb várható. A legmagasabb hőmérséklet plusz 1 és 6 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben. (MTI) https://www.youtube.com/watch?v=rEeRmWaOzC0  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.