Hírzóna

Eltűnt egy vásárhelyi férfi, hónapok óta keresik

Eltűnt egy vásárhelyi férfi, hónapok óta keresik

2020. március 22., vasárnap
Eltűnt egy vásárhelyi férfi, hónapok óta keresik

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 33 éves hódmezővásárhelyi férfi megtalálásában - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 33 éves Horváth Zsolt eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2019. november 20-a óta életjelet nem adott magáról. Horváth Zsolt vékony testalkatú, haja barna, göndör, szeme barna, szemüveges. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.