Hírzóna

Elkötötte ismerőse kocsiját, majd feltört egy másik autót a szegedi betyár

Elkötötte ismerőse kocsiját, majd feltört egy másik autót a szegedi betyár

2020. március 31., kedd
Elkötötte ismerőse kocsiját, majd feltört egy másik autót a szegedi betyár

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 32 éves férfival szemben, aki engedély nélkül elvitte egyik ismerőse autóját, majd egy parkoló gépjárműből eltulajdonított egy kézitáskát Sándorfalván - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2019. október 21-én kora este beült egy ismerőse személyautójába és azzal Sándorfalvára utazott. A belvárosban megállt és egy ott parkoló autó első ablakát betörte. Ezt követően kivette az ülésen hagyott női táskát, a benne lévő készpénzzel, napszemüveggel, kozmetikai táskával, valamintiratokkal együtt. A nyomozók az adatgyűjtés során a városban működő térfigyelő kamerák felvételei alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben jármű önkényes elvétele bűntettének, illetvedolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatása során a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, ezen kívül egy másik gépjárműfeltörést is elismert. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.