Hírzóna

Csaptelepet és vízmelegítőt loptak egy csanyteleki házból

Csaptelepet és vízmelegítőt loptak egy csanyteleki házból

2020. március 2., hétfő
Csaptelepet és vízmelegítőt loptak egy csanyteleki házból

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 36 éves férfival szemben, aki szanitereket és egy vízmelegítőt vitt el egy ingatlanból Csanyteleken. Lopás miatt indult ellene eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető 2019 novemberében mászott be a lakatlan családi ház udvarára, ahol felfeszítette az egyik nyílászárót, majd bemászott az épületbe. Átkutatta a helyiségeket, végül leszerelt és elvitt több csaptelepet, valamint egy vízmelegítőt. A nyomozók a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.