Közlekedés

Megmentették az M43-as autópályán szaladgáló két kutyát - videó!

Megmentették az M43-as autópályán szaladgáló két kutyát - videó!

2020. február 6., csütörtök
Megmentették az M43-as autópályán szaladgáló két kutyát - videó!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai két bajba jutott kutyát mentettek meg az M43-as autópályán, amelyek az úttesten szaladgáltak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre február 5-én 11 óra körül, amely szerint az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az algyői és a sándorfalvi lehajtó között két nagytestű kutya rohangál. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának baleseti helyszínelője, valamint az alosztályvezető néhány percen belül a helyszínre érkeztek, majd leterelték az állatokat az úttestről, ezzel megelőzték azt, hogy baleset történjen. https://www.youtube.com/watch?v=xDKhWSVvgZQ&feature=emb_logo Ezt követően értesítették a területileg illetékes gyepmestert, aki gondoskodott az ebek elhelyezéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.