Közélet

Logópályázatot hirdet a művészeti kar

Logópályázatot hirdet a művészeti kar

2020. február 6., csütörtök
Logópályázatot hirdet a művészeti kar

A Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kara első alkalommal rendezi meg a Bartók Béla Művészeti Napokat, amelyet ettől az évtől kezdve minden évben, Bartók Béla születésnapjának hetében terveznek megtartani. Ehhez a rendezvénysorozathoz szeretnének egy olyan logót, mely a jövőben kísérője lesz az eseményeknek. A pályázat elbírálását követően a beadott pályaművekből kiállítást rendeznek.

Elvárások a pályamunkákkal kapcsolatban:

  • kreatív, de Bartók Bélához méltó logó
  • lehet bármilyen téma Bartók Béla munkásságával kapcsolatban, nem csak zene
  • Bartók Béla nevének ötletes felhasználása
Díjak:
I. helyezett: 30 000 Ft
II. helyezett: 20 000 Ft
III. helyezett: 10 000 Ft

Egy pályázó több tervvel is nevezhet. A pályaműveket PDF formátumban kérik beadni amajo-petri.georgina@zmk.szte.hue-mail-címre. A pályázatot kísérő e-mailben meg kell adni a pályázó adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail-cím, Neptun-kód).

A leadás határideje:március 16. A logó végső változata eltérhet az I. díjazott pályaműtől. A pályázathoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhetőitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.