Hírzóna

Legutóbb 18 migráns bukott le a megyében

Legutóbb 18 migráns bukott le a megyében

2020. február 14., péntek
Legutóbb 18 migráns bukott le a megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizennyolc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások február 13-án 0 óra és 24 óra között hat esetben összesen tizennyolc határsértőt tartóztattak fel Makó, Szeged, Kübekháza és Ásotthalom közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a férfiak szír, afgán, marokkói és albán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.