Egyetem

Koronavírus: nincs különleges intézkedés az SZTE-n

Koronavírus: nincs különleges intézkedés az SZTE-n

2020. február 1., szombat
Koronavírus: nincs különleges intézkedés az SZTE-n
A Szegedi Tudományegyetem felkészült a Kínában kialakult egészségügyi járvány kapcsán az érintett területekről érkező egyetemi polgárok fogadására, és adott esetben a kezelésükre – tájékoztatta a Délmagyart a felsőoktatási intézmény Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatósága.

A cikkből kiderül, hogy az intézményben a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ munkatársainak és az érintett szakmák képviselőinek bevonásával egy operatív szakmai stábot állítottak fel, hogy az aktuális helyzetnek megfelelő intézkedéseket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban meg tudják tenni, ha szükséges. – Ugyan a kínai koronavírusnak jelenleg nincsen magyarországi regisztrált esete, azonban a vírus terjedésének megelőzése érdekében az egyetemi polgárokat, a nemzetközi ügyekkel foglalkozó és a külföldi hallgatókkal közvetlen kapcsolatban álló kollégákat körlevélben tájékoztattuk arról, hogy a munkavégzés során milyen óvintézkedések alapján járjanak el – olvasható a cikkben. További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.