Közélet

Komoly gazdaságfejlesztést terveznek Földeákon

Komoly gazdaságfejlesztést terveznek Földeákon

2020. február 9., vasárnap
Komoly gazdaságfejlesztést terveznek Földeákon

Elkészült, s a helyi képviselő-testület továbbtárgyalásra javasolta Földeák 2024-ig szóló gazdasági programját. Benne – többek közt – új művelődési ház építésével, az iskola, az óvoda és az idősek otthona fejlesztésével, s szociális bérlakások építésével– adta hírül a makohirado.hu.

Nem kis fába szeretné vágni a fejszéjét a földeáki önkormányzat a 2019-2024-es ciklusra kidolgozott gazdaságfejlesztési programjával, amelynek első olvasata a legutóbbi ülésen került a helyi képviselő-testület elé. A Hajnal Gábor polgármester által, a testület tagjaival, a civil szervezetek vezetőivel és az intézményvezetőkkel való megbeszélések alapján összeállít programban szép számmal találhatók olyan fejlesztések, melyek évtizedes elmaradásokat hoznának be. A fejlesztéseknél alapoznának az európai uniós, illetve állami, azaz a II. Nemzeti Fejlesztési Terv által majdan meghirdetendő pályázatokra. A község célja a település folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a megfelelő színvonalú alapellátást és az igényelt szolgáltatásokat biztosító intézményhálózat okán élhető legyen, maradjon a település. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.