Közlekedés

Harckocsik lepik el Vásárhely környékét

Harckocsik lepik el Vásárhely környékét

2020. február 26., szerda
Harckocsik lepik el Vásárhely környékét

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandárfebruár 27-én, csütörtökön8:00 és 16:00 óra közötthosszútávúvezetési gyakorlatot tart.

Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani aHódmezővásárhely térségében az alábbi útszakaszon: 47 sz. főút Szeged felé, a Hódmezővásárhelyet elkerülő szakaszon–45 sz. főút Szentest elkerülő szakasza–451 sz. főút Csongrád felé–Felgyő–Csanytelek–Ópusztaszer–Sándorfalva–Szeged elkerülő–M43–47 sz. főút Hódmezővásárhely felé–Algyő–Hódmezővásárhely. A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlopok elején és végénfigyelmeztető jelzést használójárművek közlekednek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

(Forrás: Búz Csaba főhadnagy)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.