Közlekedés

Gyakori a közlekedési káosz a Kossuth Lajos sugárúton

Gyakori a közlekedési káosz a Kossuth Lajos sugárúton

2020. február 21., péntek
Gyakori a közlekedési káosz a Kossuth Lajos sugárúton

Sokan a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva közlekednek a Kossuth Lajos sugárúton, ezért az utóbbi időben megsokszorozódott a balesetek száma – hívta fel figyelmünket egyik olvasónk, aki nap mint nap megfordul az egyik legforgalmasabb szegedi sugárúton.

– A Kossuth Lajos sugárúton, a Tavasz utcánál lévő dupla zebránál az utóbbi időszakban rengeteg baleset történt a gyorshajtás, figyelmetlenség, a KRESZ figyelmen kívül hagyása miatt – panaszkodott lapunknak Tamás. Hozzátette, sokan úgy közlekednek, hogy nem veszik figyelembe a forgalmi rend változását, miszerint tilos balra kanyarodni a Pláza irányából a Pozsonyi Ignác utca felé.

Tamás tapasztalatai szerint a zebráknál hosszú perceken keresztül kell várakozni ahhoz, hogy valaki megadja az elsőbbséget, de ezt követően sem lehet biztonságosan áthaladni, mivel az álló jármű mellett is gond nélkül továbbhaladnak, ráadásul gyakran még rá is dudálnak az emberre. Olvasónk úgy véli, hogy jelzőlámpa telepítésével és rendszeres rendőri ellenőrzéssel megelőzhető lenne a közlekedési káosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.