Gyakori a közlekedési káosz a Kossuth Lajos sugárúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sokan a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva közlekednek a Kossuth Lajos sugárúton, ezért az utóbbi időben megsokszorozódott a balesetek száma – hívta fel figyelmünket egyik olvasónk, aki nap mint nap megfordul az egyik legforgalmasabb szegedi sugárúton.

– A Kossuth Lajos sugárúton, a Tavasz utcánál lévő dupla zebránál az utóbbi időszakban rengeteg baleset történt a gyorshajtás, figyelmetlenség, a KRESZ figyelmen kívül hagyása miatt – panaszkodott lapunknak Tamás. Hozzátette, sokan úgy közlekednek, hogy nem veszik figyelembe a forgalmi rend változását, miszerint tilos balra kanyarodni a Pláza irányából a Pozsonyi Ignác utca felé.

Tamás tapasztalatai szerint a zebráknál hosszú perceken keresztül kell várakozni ahhoz, hogy valaki megadja az elsőbbséget, de ezt követően sem lehet biztonságosan áthaladni, mivel az álló jármű mellett is gond nélkül továbbhaladnak, ráadásul gyakran még rá is dudálnak az emberre.

Olvasónk úgy véli, hogy jelzőlámpa telepítésével és rendszeres rendőri ellenőrzéssel megelőzhető lenne a közlekedési káosz.

Előző sztori

Hajléktalan férfit gyanúsítanak a makói kettős gyilkosság elkövetésével

Következő sztori

Kiderült a nemzeti konzultáció harmadik kérdésköre – videó!