Hírzóna

Féltékenységből ütötte-rúgta élettársa szeretőjét egy Csongrád megyei férfi

Féltékenységből ütötte-rúgta élettársa szeretőjét egy Csongrád megyei férfi

2020. február 19., szerda
Féltékenységből ütötte-rúgta élettársa szeretőjét egy Csongrád megyei férfi

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki féltékenységből okozott életveszélyes sérüléseket egy ismerősének - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint az egyik Csongrád megyei faluban élő férfi 2019 tavasza óta gyanakodott arra, hogy az élettársa szexuális viszonyt kezdett az egyik ismerősével. Ez a gondolat benne egyre erősödött majd 2019. augusztus 7-én este megkérdezte erről élettársát, aki elismerte, hogy korábban valóban volt viszonya a sértettel.

Másnap a sértett SMS-ben megkereste a vádlottat, hogy tudna-e neki pénzt kölcsönadni, mire a vádlott közölte vele, hogy keresse fel őt lakóhelyén. Délután 5 óra körüli időben a sértett megjelent a vádlott házánál, de már nem tudta elmondani, hogy miért jött, mert miután a belépett a házba, a vádlott minden előzmény nélkül ököllel fejen, illetőleg testszerte ütni kezdte őt, majd kérdőre vonta az élettársával folytatott viszony miatt.

Az ütések következtében a sértett a földre került, ahol a vádlott többször belerúgott. A bántalmazásnak azzal lett vége, hogy a sértett el tudta lökni magától a vádlottat, ki tudott menekülni a házból és a kerítésen átmászva, az autójába beugorva elhagyta a helyszínt.

A sértett az otthonába távozott, majd mivel erős fejfájása illetőleg mellkasi fájdalmai voltak, részére mentőt hívtak, majd kórházi ellátásban részesült.

A sértett a vádlott magatartása következtében a fej, az arc, valamint a felsőtest többszörös, 8 napon belül gyógyuló sérüléseit szenvedte el, valamint eltört az egyik bordája is, amely megsértve a mellhártyát közvetett életveszélyes állapotnak megfelelő légmellet okozott.

A főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.