Közélet

Farsangi jelmezes felvonulást rendeznek gyerekeknek a Szegedi Nemzeti Színházban

Farsangi jelmezes felvonulást rendeznek gyerekeknek a Szegedi Nemzeti Színházban

2020. február 9., vasárnap
Farsangi jelmezes felvonulást rendeznek gyerekeknek a Szegedi Nemzeti Színházban

A Korábban Érkeztem Alapítvány dolgozói és mentorai készen állnak elbúcsúztatni az elfáradt Tél Királynőt. Eme elhatározásuk alkalmából a már hagyománnyá váló farsangi jelmezfelvonulástszerveznek a Szegedi Nemzeti Színház segítségével.

A szervezőkminden koraszülött vagy koraszülöttségben nem érintett családot várnak aSzegedi Nemzeti Színházba a február 15-én, szombaton 15 órakor kezdődő,Lúdas Matyi címá előadásra,majdaz azt követő jelmezfelvonulásra. Az író-rendező

Fábián Péter és Benkó Bence

modern köntösbe bújtatta az ifjú, elnáspángolt Lúdas Mátyás kalandját, aki „tiszta szívében érzé, hogy az igazság erősebb a huszonöt botütésnél”. Ez alkalomból az alapítvánnyal kapcsolatban álló családok 50%-os árengedménnyel vásárolhatják meg a jegyeket. Lúdas Mátyás és „Döbrögi Dezső Dagomér Őfőméltósága” kalandja után azok a gyermekek, akik akár az alapítvány által, akár másképp jegyet vásároltak az előadásra és jelmezzel érkeztek a programra, részt vehetnek a jelmezes felvonuláson. Minden bátor résztvevő külön-külön felléphet a világot jelentő deszkákra, bemutathatja jelmezkölteményét, ráadásul külön ajándékcsomagokkal jutalmazzák bátorságukat. A színészzsűri által legötletesebbeknek vélt jelmezeket és viselőit külön díjban részesítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.