Közélet

Emmy-díjas színésznő vett részt közönségtalálkozón a kormányhivatalban

Emmy-díjas színésznő vett részt közönségtalálkozón a kormányhivatalban

2020. február 27., csütörtök
Emmy-díjas színésznő vett részt közönségtalálkozón a kormányhivatalban
A nemzetközi Emmy-díjas színésznő, Gera Marina – dr. Juhász Tünde kormánymegbízott meghívására – közönségtalálkozón vett részt a Csongrád Megyei Kormányhivatalban.

A kommunista diktatúrák áldozatinak emléknapjához kapcsolódva a kormányhivatal minden évben megemlékezik a Szovejtunióba hurcoltakról. Az idei év különlegessége, hogy a munkatársak közönségtalálkozón vehettek részt az Örök tél című film nemzetközi Emmy-díjas színésznőjével. A szegedi születésű színésznő a beszélgetésen elmondta: mind testileg, mind lelkileg nagyon megviselte a 28 napos forgatás. A felkészülés során egy speciális diétával 10–12 kilót fogyott, és a témával kapcsolatos előismereteit dokumentumfilmek nézésével egészítette ki. Elsősorban a hazatérő nőkkel készült riportokra fókuszáltam, mert én is egy málenkij robotra elhurcolt nő szerepét játszom a filmben, amely igaz történet alapján készült – mondta a színésznő. Az a rengeteg érzelem, amely felgyülemlett e riportokban, színészként nagyon fontos volt számomra – hangsúlyozta. (Forrás: CSMKH)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.