Közélet

Egy tonna almát gyűjtöttek a szegedi bohócdoktorok

Egy tonna almát gyűjtöttek a szegedi bohócdoktorok

2020. február 28., péntek
Egy tonna almát gyűjtöttek a szegedi bohócdoktorok

Minden várakozást felülmúlva zárta tavaszi vitamingyűjtő akcióját a Karitáció Alapítvány.

Februárban meghirdetett programjuk célja, hogy a hosszú téli időszakot követően a lehető legtöbb ember jusson vitamin-utánpótláshoz. Az Alapítvány Kálvária téri irodájába magánszemélyek, óvodák és cégek összesen 1089 kg almát juttattak el.

Gere Anikó Mónika, a Karitáció Alapítvány munkatársa elmondta: “ Az elmúlt évben indult karitatív vitamingyűjtő akciónk megkezdésekor nem gondoltuk volna, hogy egy év alatt ennyire sikeres lesz a kezdeményezésünk! Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek aki részt vett az akcióban, adakozott, így rászoruló családok mellett szegedi cégek is kaphattak a vitamin utánpótlásból.”

Szeged legrégebbi bohócdoktor-foglalkoztató szervezete a Karitáció Alapítvány, büszke arra, hogy a az elmúlt években több tucat hagyományteremtő és karitatív rendezvénysorozatot tudtak megvalósítani, melyhez szükségük van a sok hasonló gondolkodású civil személyre támogatására is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.