Canellas is hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MOL-Pick Szeged 2021. június 30-ig meghosszabbította Joan Canellas szerződését – adta hírül a klub honlapja.

Joan Canellas 2018 nyarán érkezett a MOL-Pick Szegedhez. A magyar bajnokságban eddig 49 meccsen lépett pályára és 133 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában is meghatározó szerepet tölt be, eddig 69 gólt jegyzett. Egyik legemlékezetesebb meccsét a PSG ellen játszotta, a francia csapatnak 10 gólt dobott a 32-29-re megnyert összecsapáson. Joan két kislánya és felesége is jól érzi magát Szegeden – olvasható a Pickhandball cikkében.

– Boldog vagyok. Azt gondolom, hogy a legjobb döntést hoztam a saját és a családom szemszögéből is. A gyerekek boldogok, a bölcsőde kiváló, és a feleségemnek rengeteg barátja van a csapaton belül is. Nagy szerepet játszott a döntésemben, hogy tudom, ő is szeretett volna maradni. Szép helyen élünk, mindenünk megvan, amire csak szükségünk lehet. Családként teljes az életünk Szegeden, és örülök, hogy ez még legalább egy évig így is marad. A döntésemben a legfőbb szerepet a klub céljai játszották. Nem sok csapat van, amely a Bajnokok Ligája négyes döntőjéért harcol. Talán nyolc olyan klub lehet a világon, akik eséllyel pályáznak a döntőbe jutásra. És a MOL-Pick Szeged köztük van. Ez nagyon fontos számomra. Már másfél éve itt vagyok, ismerem a stílusunkat, az edzőnket, a csapattársaimat. Remek társaságot alkotunk. Minden amellett szólt, hogy ezt a döntést hozzam meg – nyilatkozta a klub honlapjának Joan Canellas.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Késsel hadonászott egy férfi egy szegedi bevásárlóközpontban

Következő sztori

Kiállításon mutatják be a Tornyai-múzeum gyűjteményeinek új darabjait

Legutóbbi hasonló cikkek