Közélet

A Csongrád megyei lánglovagok a legsportosabbak

A Csongrád megyei lánglovagok a legsportosabbak

2020. február 5., szerda
A Csongrád megyei lánglovagok a legsportosabbak
Ünnepség keretében hirdették ki a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2019. évi országos pontszerző bajnokságainak eredményeit. Kiemelkedő sportolói és sportszervezői tevékenységéért többen is elismerést vehettek át a Rendőrség Igazgatási Központjában - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A Belügyminisztériumot dr. Kontrát Károly parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes képviselte. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elismeréseit Vietórisz Ágnes tű. ezredes, humánszolgálat-vezető adta át, a rendezvényen díjakat adott át az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke, Berecz György tű. ezredes is.

A katasztrófavédelmi szervek 2019. évi országos pontszerző bajnokságát kiélezett küzdelemben a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyerte, Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint a harmadik helyezett Heves megye igazgatóságát megelőzve. A bajnokság első tíz helyezettje sportszervásárlási támogatást kapott az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesülettől az állomány sporttevékenységének javításához, fejlesztéséhez. A rendezvény keretében a rendészeti szervek állományából a kiemelkedő sportszervezési tevékenységet végzők, valamint sporteredményt elérők szintén elismerést vehettek át. A katasztrófavédelem soraiból többen részesültek a Magyar Rendészeti Sportszövetség elismerésében, így tárgyjutalmat vehetett át Nagy Róbert György tű. alezredes, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.