Tüdőrák okozta Völgyi Roland halálát

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően december 28-án elhunyt Völgyi Roland, a Tisza Volán SC egykori labdarúgója. Az NB II-es Soroksárban futballozó testvére, Völgyi Dániel a Kisalföldnek mesélt a tragédia részleteiről.

– Rolanddal együtt kezdtünk el futballozni a Tisza Volán Fociiskolában. Nálam is nagyobb tehetségnek tartották. Amolyan igazi vérbeli csatár volt – idézte fel emlékeit az egyszeres magyar bajnok Völgyi Dániel. Hangsúlyozta, testvére kis szerencsével igazán nagy karriert futhatott volna be. Völgyi elárulta, súlyos betegség okozta a tragédiát.

– Az elmúlt szezonban még a megyei másodosztályban futballozott, aztán külföldön vállalt munkát. Tavaly nyáron már haza kellett jönnie, mert egyre többet köhögött, egyre komolyabbak lettek a tünetei. Itthon ment el orvoshoz, ahol közölték vele: tüdődaganata van. Sajnos már annyira előrehaladott volt az állapota, hogy műteni sem lehetett. Az orvosok sem tehettek semmit. Talán ha előbb észreveszi, s kiderül, mi a baj, megoperálhatták volna, s lehet, még mindig közöttünk lenne. Az év vége előtt nem sokkal, december 28-án búcsúztunk el tőle örökre – mondta testvéréről Dániel.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

Előző sztori

Kigyulladt egy kocsi Derekegyházán

Következő sztori

Ezek Botka László ígéretei az idei évre

Legutóbbi hasonló cikkek