Közélet

Tésasszonyok túráztak Szentesen

Tésasszonyok túráztak Szentesen

2020. január 2., csütörtök
Tésasszonyok túráztak Szentesen
Idén is megrendezte hagyományos évzáró teljesítménytúráját a Szentesi Spartacus Természetjáró Egyesület, a Tésasszony túrán csaknem százan vágtak neki a tíz és fél kilométeres rövid-, vagy a tizenöt kilométeres hosszú távnak - írja a Délmagyar.

A szervezők úgy jelölték ki a túra útvonalát, hogy a résztvevők séta közben megismerjék a város külső részeit, illetve annak közvetlen környékét is. A résztvevőket nem rangsorolták, mindenki egy-egy kitűzőt kapott az óév „természetjárós” búcsúztatásáért. Az egyik csapat az eseményhez méltóan otthonkában vágott neki a távnak.

– A túra alatt volt idő beszélgetni, nagyokat nevetni. Szerencsére egyformán jó kedélyűek vagyunk, és mindent meg is teszünk a magunk szórakoztatására, amin mások is jót nevetnek. Mi magunkon meg pláne – mesélt a „formaruhájukról” Bertusné Friedl Mónika.

(Kiemelt kép: Nagy Zsolt)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.