Krimi

Sorozatbetörőket fogtak a szegedi nyomozók

Sorozatbetörőket fogtak a szegedi nyomozók

2020. január 29., szerda
Sorozatbetörőket fogtak a szegedi nyomozók

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik zsombói, ásotthalmi, mórahalmi és ruzsai ingatlanokból egyebek mellett műszaki cikkeket, szerszámgépeket, valamint üzemanyagot vittek el. Lopás miatt indult ellenük eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2020 januárjában Zsombón, Ásotthalmon, Mórahalmon és Ruzsán külterületi ingatlanokba törtek be. A 26 éves ásotthalmi és a 17 éves üllési gyanúsítottak többek között gázolajat, szeszes italokat, kézi szerszámgépeket, valamint egy kamerarendszerhez tartozó beltéri egységet vittek el, csaknem egymillió forint értékben. A rendőrök a nyomozás során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók a terhelteknél tartott kutatás során az eltulajdonított vagyontárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. Ellenük üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A 26 éves gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.