Hírzóna

Potencianövelővel és cigarettával bukott le két sofőr Röszkén

Potencianövelővel és cigarettával bukott le két sofőr Röszkén

2020. január 13., hétfő
Potencianövelővel és cigarettával bukott le két sofőr Röszkén

A NAV munkatársai egy szerb és egy svéd autó ellenőrzésekor 1444 doboz adózatlan cigarettát és 822 gyógyszert találtak Röszkén - közölte az adóhatóság.

A pénzügyőrök egy szerb autót ellenőriztek Röszkén, ahol a sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut.

A nyilatkozattal ellentétben a szigorított ellenőrzésen a kocsi hátsó lökhárítójából, illetve a hátsó üléstámla mögött kialakított rejtekhelyről összesen 1444 doboz Chesterfield márkájú adózatlan dohányt pakoltak ki a pénzügyőrök.

Rövid idő elteltével egy svéd autó akadt fenn az ellenőrzésen. A jármű hátsó ülése előtti táskából, valamint a csomagtartóban lévő hátizsákból összesen 350 tasak és 472 tabletta került elő.

A NAV munkatársai a több mint kétmillió forint értékű cigarettát, valamint a több százezer forint értékű gyógyszerszállítmányt (Kamagra) lefoglalták, a két sofőr ellen első esetben költségvetési csalás, míg a második esetben egészségügyi termék hamisítása miatt feljelentést tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.