Közélet

Öltözz a farsangon Bohócdoktornak! 

Öltözz a farsangon Bohócdoktornak! 

2020. január 20., hétfő
Öltözz a farsangon Bohócdoktornak! 

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai az óvodai és iskolaifarsangbeöltözői számára jutalmazást szerveznek.

Az évek során, már több százan csatlakoztak felhívásukhoz, hogy a farsangon bohócdokinak beöltözve népszerűsítsék a bohócdoktor mozgalmat. A 2008 óta sikeres bohócdoktor kórháztámogató-jótékonysági program kapcsán a gyerekeket arra kérik a krumpliorrosok, hogy a farsangon öltözzenek be bohócnak, vagyis bohócdoktornak. A farsangi maskarát az óvodai/iskolai rendezvényen le kell fotózni, majd az

info@karitacio.hu

e-mail-címre pedagógus vagy szülői segítséggel március 11-ig a beküldő nevének, életkorának, telefonszámának, e-mail-címének megadása mellett be kell küldeni. Az alapítvány szakmai zsűrije által a legjobbnak ítélt jelmezesek értékes jutalomban részesülnek. A díjak között szerepel élménynap a bohócdoktorokkal sok csokival, lufihajtogatással, bohócműsorral, továbbá sportszerek, könyv és plüssfigurák is. A díjakat maguk a bohócdoktorok adják át a nyerteseknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.