Közélet

Nyílt levelet írt Bartók Csaba a balliberális képviselőknek

Nyílt levelet írt Bartók Csaba a balliberális képviselőknek

2020. január 28., kedd
Nyílt levelet írt Bartók Csaba a balliberális képviselőknek

A Fidesz szegedi elnöke arra kéri többi városatyát, segítsenek a rendkívüli közgyűlés összehívásában, hogy kiderülhessen, ki(k) érintett(ek) még a szegedi parkolóbotrányban. Bartók Csaba levelét változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt DK-s, jobbikos, MSZP-s, momentumos, párbeszédes Képviselőtársaim! Mint városunkért, Szegedért elkötelezett képviselő keresem Önöket, akik a választók jóvoltából szintén elkötelezetten Szegedért és a szegediekért dolgoznak. Kérem Önöket, támogassák javaslatunkat a rendkívüli közgyűlésösszehívásáról, és támogassák Önök is, hogy közösen felállíthassunkegy vizsgálóbizottságot a VIP-parkolóbérletek ügyében. A szegedi választók megérdemlik a tisztánlátás lehetőségét,megérdemlik, hogy végre megtudhassák: a három érintetten túl kik és milyen formában befolyásolták azt a gyakorlatot, amelynek eredményekéntkét egykori és egy jelenlegi városvezetőt is jogerősen elítélt a bíróság hűtlen kezelés miatt. A szegediek megérdemlik, hogy ennek az ügynek legyenek következményei,és megérdemlik, hogy megtudják végre az igazat. Őszintén bízom támogatásukban, derítsük ki együtt az igazságot aVIP-parkolóbérletek ügyében! Tisztelettel: Bartók Csaba, Szeged MJV Városháza, képviselő, Szeged Fidesz-elnök

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.