Közélet

Négy vidéki nagyvárosban nyit átvételi pontot az IKEA, Szeged nincs köztük

Négy vidéki nagyvárosban nyit átvételi pontot az IKEA, Szeged nincs köztük

2020. január 24., péntek
Négy vidéki nagyvárosban nyit átvételi pontot az IKEA, Szeged nincs köztük

Az Alföldön csak Kecskeméten lesz új átvételi pontja a lakberendezési vállalatnak.

Federica Barberis, a vállalat regionális értékesítési vezetője közölte, hogy

ebben az évben külső cégek által üzemeltetett átvételi pontok nyílnak Debrecenben, Kecskeméten, Pécsen és Veszprémben. Így a vásárlók megválaszthatják, hol és mikor szeretnék átvenni a megrendeléseiket. Érdekes módon az ország harmadik legnagyobb városában, Szegeden nem nyílik új átvételi pont.

A svéd lakberendezési vállalat célja, hogy 2030-ra teljes mértékben megvalósítsa a körkörös gazdaságot. Ezért minden új termékét úgy tervezi már a kezdetektől, hogy azok újrafelhasználhatók, újraértékesíthetők, újrahasznosíthatók legyenek. Vladimír Víąek, az IKEA regionális fenntarthatósági vezetője közölte, hogy Csehországban és Szlovákiában már elindították, Magyarországon pedig tavasszal indítják azt szolgáltatást, amelynek keretén belül a vásárlóktól visszavásárolják azokat az IKEA bútorokat, amelyekre már nincs szükségük. Ezeket a bútorokat a visszavásárlási áron értékesítik újra a leértékelt árú termékek részlegében. (MTI/SzegedMA)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.